Espai F – Aiguamoll Música

L’Espai F reuneix totes les condicions per a oferir als artistes, i al públic una sala accessible, i d’una capacitat adequada per a petits formats i propostes arriscades.

La nostra intenció és convertir-la en el centre neuràlgic de l’escena musical
independent de Mataró, programant pop, rock, punk, electrònica, música experimental i tots aquells estils que no troben un espai adequat a la ciutat.

Des de l’Associació Aiguamoll Música ens comprometem a donar la màxima difusió possible als esdeveniments de l’Espai F que organitzem, a través de diferents canals com són les xarxes socials, notes de premsa als mitjans locals, revistes i webs especialitzades de música.

Els membres de l’Associació Aiguamoll Música tenim experiència en l’organització d’actes culturals a la comarca i Barcelona. A més formem part de diferents mitjans de comunicació i treballem en la difusió d’actes. Coneixem bé l’escena musical mataronina i del Maresme i hem treballat amb agents culturals de l’àmbit públic, com la Casa de la Música, Cultura Mataró o el MAC.

Tots els concerts organitzats a l’espai F – Aiguamoll Música són sense ànim de lucre. Els beneficis que puguin generar revertiran en seguir potenciant l’escena musical de Mataró i el Maresme.

Els concerts
La programació de concerts al Foment Mataroní pretén donar l’oportunitat als
projectes musicals locals que tenen difícil sortida a la resta de sales de la ciutat, en un cicle de directes de diferents estils, un cop al mes, sempre amb la presencia de bandes consolidades d’altres comarques, de manera que es creïn sinergies entre artistes d’aquí, de fora, i el públic assistent, generant així noves escenes musicals a la capital del Maresme.