El Radiocassette

Programa radiofònic creat per Pedro Vicente del Roble, que va néixer com a projecte final per aprovar un curs. Finalment, temporada a temporada va anar canviant de mica en mica de format fins que es va incorporar iLLRa musiqein per conèixer-lo tal com és avui.

Cada dilluns de 22 h a 23 h. Actualitat musical, referències nacionals i internacionals. I el més important referències locals. Es parla de tota mena de música que, culturalment segons els seus editors, val la pena ser escoltada, posant èmfasi en els grups de la comarca.

El Radiocassette és un programa musical que s’emet pel 89.3 fm de Mataró Ràdio tots els dilluns a partir de les 22 h i es repeteix els diumenges al 91.2 fm de Ràdio Arenys. També es troba a pòdcast en diferents plataformes digitals.

És dirigit per Pedro Vicente del Roble, que també el condueix juntament amb iLLRa musiqein i els col·laboradors habituals com Xevi Bruguera, Catedràtic de música electrònica, Raül Sala de la revista digital CrazyFriday Magazine o Ramón Maspons.

Compte amb seccions d’agenda, novetats o entrevistes. I és produït per Aiguamoll Música.

S'està processant…
Èxit! Esteu a la llista.

El Radiocassette
el.radiocassette@gmail.com