Galaxy Network, nou festival de realitat virtual a Mataró

Del 26 al 28 de novembre a la Presó de Mataró es presentaran experiències immersives premiades internacionalment.

Galaxy Network és un nou festival de realitat virtual creat per diferents institucions europees relacionades amb el món audiovisual i l’art contemporani. Una exhibició ambiciosa i pionera que tindrà lloc del 26 al 28 de novembre a la Presó de Mataró gràcies a la col·laboració de LAVS / Laboratori d’Art Visual i Sonor, VRNRG i Mataró Art Contemporani una exposició que presenta experiències immersives premiades internacionalment.

Amb el fi de mostrar els diferents aspectes d’aquesta forma d’art, es presentarà durant tres dies una àmplia gamma d’experiències. Documental, ficció, interactives i pel·lícules en 360°, acció en viu i obres animades.

Homenatge al film el cabinet del Dr. Caligari
El Cabinet del Dr Caligari és una de les pel·lícules més importants del cinema alemany de principis de segle. Un thriller de ciència-ficció amb crítica social, que va jugar amb decorats impressionistes i que va deixar empremta a l’imaginari col·lectiu. Ara, el Dj i productor Marc Nürel posarà música a aquest film de referència. Serà dissabte 27 de novembre a les 20h a la Presó de Mataró. L’entrada serà gratuïta.

Galaxy Network és un projecte de diverses institucions culturals, empreses, universitats, sales d’exposició i programadors de tota Europa. L’Objectiu és crear i coordinar exposicions d’experiències de realitat virtual que es presentaran simultàniament als diferents llocs d’aquesta xarxa: MEET Center i Laboratorio Aperto di Ferrara (Milà i Ferrara, Italia); VR Future (Estambul, Turquía); Instituto de Arte y Cultura Espronceda i LAVS, VRNRG M|A|C (Barcelona i Mataró, Espanya), Diversion cinema (Issy-Les-Moulineaux, França), INVR (Berlín, Alemanya); Less Media Group (Moscú, Rusia) amb el suport de l’Institut Français.

Més informació i venda d’entrades a lavs.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s