Suspès el Maresme Sound

El Comitè tècnic d’emergència, ha acordat noves mesures per frenar l’increment de contagis de la Covid-19 a Mataró. Amb dades que tenen en compte els casos de PCR positius confirmats fins a l’11 d’octubre, el risc de rebrot a Mataró és de 624 (a partir d’una taxa de 200 es considera que el risc de rebrot és alt) i la velocitat de transmissió de la malaltia és d’1,85 (si és superior a 1 hi ha una tendència creixent).

Les activitats culturals previstes a la via pública se suspenen durant 15 dies. Les activitats complementàries del Museu de Mataró, les Biblioteques i el M|A|C queden ajornades, afectant, entre d’altres, al concert del Festival Maresme Sound, previst per dissabte a Ca l’Arenas.

Des de l’organització del Maresme Sound, entenem l’ajornament del nostre esdeveniment, tot i que volem remarcar que hem treballat per fer dels nostres concerts una activitat segura, amb mesures com la venda anticipada d’entrades, recollir les dades de contacte dels assistents als concerts, distancia de seguretat entre butaques, entrades i seients numerats, aforament del 30%, espectacles amb una durada màxima de 45 min a 1 h, finalitzant molt abans de les 23 h, a l’aire lliure, i amb l’obligació de portar mascareta i fer ús de gel hidroalcohòlic. Totes aquestes actuacions superen les recomanacions fetes des del departament de salut de la Generalitat de Catalunya.

Dòria llibres i Aiguamoll Música seguirem treballant per oferir els concerts que resten per finalitzar la primera edició del Maresme Sound.

Demanem perdó per les molèsties ocasionades a artistes i públic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s