Aiguamoll Records serem a l’Harmònica Fira del Disc Independent

La Fira del Disc Independent és més que una fira de discs i discogràfiques. Pretén ser un espai de trobada d’editors, discogràfiques, músics i públic.  Un espai de relació per aquella gent amant de la música fora del circuit comercial. Un espai des d’on impulsar i promoure aquelles idees creatives que busquen noves maneres de fer, anant més enllà del producte musical. Un espai que ens permeti compartir projectes musicals i discogràfics. Un espai on fer visible que dintre de la música un altre món es possible. Un espai on gaudirem de la música compartint-la amb qui la crea.

Cartelleria 3

Aquesta fira no entén la música només com un negoci! Calen maneres de fer diferents, més properes i amb un millor tracte amb els músics. La fira serà a l’Ateneu L’Harmonia, un espai situat dins del recinte fabril  de la Fabra i Coats, a Sant Andreu de Palomar, el dia 18 de juny de 2016, sent el dissabte més proper al dia de la música.

Al web de la organització també podeu trobar el llistat de participants a la mostra de segells i publicacions discogràfiques i el llistat i horaris dels concerts del dia 18 de juny.
També podeu veure les imatges de l’edició de l’any passat al nou Flikr de la fira.
I l’enllaç a l’esdeveniment de la fira a Facebook.

La Fira organitza un sorteig de material dels segells i nosaltres aportem una totebag amb dos àlbums (CD) a escollir del nostre estant, el sorteig consisteix en compartir el cartell via Facebook o Twitter etiquetan Harmònica Fira del Disc Independent.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s